Telefon +45 70 70 74 70
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Andre services

Hosting

Nobly tilbyder full-service hostingløsninger til virksomheder, som ønsker maksimal fleksibilitet og sikkerhed i hverdagen, uanset hvor medarbejderne befinder sig. Med en Hosted Office løsning får du bl.a. adgang til den nyeste udgave af hele Microsoft Office pakken, herunder Word, Excel og Outlook. Det er derfor den optimale løsning ved brug af hjemmearbejdspladser, da alle arbejdsdokumenterne kan tilgås hjemmefra.

Hos os finder du ingen sølv- eller bronzeløsninger. Vi har kun ét service- og sikkerhedsniveau: det højeste. Du skal ikke bekymre dig om backup, hackerangreb, antivirus eller køling - det sørger vi for er i orden hver dag. Det betyder, at du kan sove roligt om natten og bruge energien på at udvikle din forretning.

Som hostingkunde har du altid adgang til de nyeste programmer, og vi sørger for at alt altid er opdateret. Alle licenser inklusiv Microsoft Office leveres af os, så det kan tilgås på det hostede miljø. Du har derfor altid adgang til de nyeste versioner af kontorværktøjerne på alle brugerprofiler. Alle løsninger styres og vedligeholdes fra centralt hold fra vores højteknologiske driftscenter, hvor vi dagligt sørger for stabil drift og at alt altid er opdateret. Kontakt os og hør mere om fordelene ved Hosted Office hos Nobly.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden