Telefon +45 70 70 74 70
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os
Toyota Material Handling Denmark

Sparede ressourcer og bedre kundeoplevelser
hos Toyota Material Handling Denmark

Hos Toyota Material Handling Denmark havde man et ønske om at digitalisere de manuelle arbejdsgange omkring fakturaflowet i virksomheden. Målet var klart fra starten: alle fakturaer skulle frem over udsendes i elektronisk format, og der skulle opsættes filtre som kvalitetssikrede indholdet ifht. kundens ønsker.
Nobly stod for at analysere processen og programmere en brugervenlig snitflade, som arbejder sammen med det eksisterende avancerede økonomisystem.

– Vi havde nogle udfordringer med den manuelle håndtering af faktureringen. Nogle gange blev der fx byttet rundt på km og timer, og der blev brugt mange ressourcer på at tjekke fakturaer efter. Med det nye system sparer vi op til 40 mandetimer om måneden, og kvaliteten af fakturaerne er steget markant. Og det er naturligvis noget, der smitter af på kundetilfredsheden, fortæller økonomidirektør Sonny Bloch Jensen.

Toyota Material Handling Danmark er ISO-certificeret, hvorfor der bl.a. er krav om at alle kundeklager bliver registreret korrekt. Med det nye system når fejlene sjældnere ud til kunderne, men bliver fanget af filterne. Og de kundeklager der måtte komme, bliver med det samme typebestemt i systemet, og danner grundlag for en solid statistik. – Guldet ligger i virkeligheden i at identificere, hvor vi "driller" vores kunder, så vi kan forebygge og skabe bedre kundeoplevelser, fastslår Sonny Bloch Jensen.

Et nyt kreditnotasystem med godkendelsesflow er også undervejs, og det forventer Toyota Material Handling Denmark sig meget af. De er godt tilfredse med samarbejdet med Nobly, og anbefaler dem gerne til andre.

– Nobly har været meget lydhøre overfor vores ønsker, og vi har oplevet en meget pragmatisk og fleksibel tilgang til løsningerne. Vi har kunne udvikle tingene undervejs og løste hurdlerne i fællesskab... også uden at vi blev mødt af store ekstraregninger, fortæller en tilfreds økonomidirektør.

Sonny Bloch Jensen, Økonomidirektør
Toyota Material Handling Denmark

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden