Telefon +45 70 70 74 70
Content Services
Nyheder
Ny case: Alka Forsikring
Læs mere
Krav om kryptering af mails - undgå bøder!
Læs mere
Velkommen til Jens Birk
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Content Services

Løsninger, der forener og forenkler hverdagen
Understøtter IT-systemerne i din organisation de målsætninger og strategier, som skal bringe – eller fastholde – jer i førerfeltet? Kan I nemt og hurtigt arkivere, genfinde og bearbejde digitale dokumenter og informationer samlet fra et væld af forskellige systemer, eller håndtere ressourcetunge arbejdsgange digitalt? Hos Nobly kender vi betydningen af en gennemtænkt og effektiv IT-infrastruktur. Vi ved, at en fælles "digital hukommelse" er afgørende for en virksomheds udvikling og konkurrenceevne. Og det er præcis derfor, vi hver dag arbejder dedikeret med at skabe digitale workflows, der gør vores kunder endnu bedre til at gøre dét, de gør.

Nobly er certificeret dansk partner og udvikler på Hyland Software's Enterprise Content Management-løsning OnBase, som er én af verdens førende på området. I al beskedenhed kan vi også kalde os Europas største OnBase konsulenthus.

OnBase er en informationsplatform, som kan integrere med dine øvrige IT systemer, og forener systemer og indhold til relevant og brugbar information, som bliver samlet og gjort let tilgængeligt for brugerne ét sted. Når brugerne får de relevante data på det rette tidspunkt, smitter det af på produktivitet, driftsomkostninger og ikke mindst serviceniveau. Og dét er netop grunden til, at vi har valgt OnBase som vores informationssystem. Det fås ikke bedre, hvis du spørger os!

Hos Nobly tager vi ansvar for din Enterprise Content Management-løsning, som var det vores egen. Det er vores erfaring, at det nogle gange kan være en stor omvæltning for en organisation at skulle digitalisere velkendte papirgange. Der er ofte et stort uforløst potentiale i at effektivisere forretningsgangene, men også en risiko for frustrationer hos den del af personalet, som ikke er fortrolige med IT. Vi ser det som en vigtig opgave at planlægge forandringsprocessen og digitaliseringen i samarbejde med kundens projektledere, så utrygheden minimeres og systemet bliver en naturlig del af hverdagen i hele organisationen.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden