Telefon +45 70 70 74 70
OnBase
Nyheder
Ny case: Alka Forsikring
Læs mere
Krav om kryptering af mails - undgå bøder!
Læs mere
Velkommen til Jens Birk
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Content Services

Én platform.
Ubegrænset potentiale.

Nobly er certificeret dansk partner og udvikler på Hyland Software's Enterprise Content Management-løsning OnBase, som er én af verdens førende på området til opbevaring og behandling af informationer. OnBase er en informationsplatform til bl.a. elektronisk sagshåndtering og dokumentstyring, som kan integrere med dine øvrige IT systemer. OnBase forener systemer og indhold til relevant og brugbar information, som bliver samlet og gjort let tilgængeligt for brugerne ét sted. Når brugerne får de relevante data på det rette tidspunkt, smitter det af på produktivitet, driftsomkostninger og ikke mindst serviceniveau. Og dét er netop grunden til, at vi har valgt OnBase som vores informationsplatform. Det fås ikke bedre, hvis du spørger os!

Unikke organisationer – unikke løsninger
Skal digitalisering af processer lykkes og skabe værdi, skal der altid tages udgangspunkt i de konkrete behov i organisationen. Med OnBase er det nemt at skræddersy unikke løsninger, som realiserer potentialet i netop din organisation.
Platformen integrerer med organisationens øvrige IT-systemer, og spinder alle ønskede informationer sammen til netop dét overblik, der giver værdi i de enkelte processer.
Det er vores erfaring, at de største gevinster ved at anvende OnBase er:

 • Forbedret serviceniveau
  -
  Real-time status på ordrer, forespørgsler og transaktioner
  -
  Kunder/patienter kan udfylde formularer online
  - Sparede personaleressourcer på at lede efter informationer forskellige steder
 • Reducerede driftsomkostninger
  - Hurtigere sagsbehandling, fordi alle relevante data er samlet tilgængelige
  - Øget produktivitet pga. hurtig adgang til relevant og aktuel data overalt - også fra mobile enheder
  - Elektronisk opbevaring og udveksling af dokumenter reducerer papirforbrug og udgifter til porto væsentligt
 • Minimeret risiko
  - Alle opslag og ændringer i systemerne trackes og logges automatisk.
  - Understøtter indrapportering af eller forespørgsler på manglende, krævede informationer.
  - Overholder alle gældende regler i Persondataforordningen (GDPR).

OnBase udspringer oprindeligt fra finansverdenen og har således altid været underlagt strenge krav, hvorfor sikker opbevaring og håndtering af personfølsomme data udgør en solid kerne i systemet.

Platformen bygger på en enkel IT-arkitektur som samler Enterprise Content Management, Document Management, Workflows, Business Process Management, Records Management, Real Time overvågning af processer og adgang til data, information og dokumenter, hvor som helst og når som helst.

Du kan læse meget mere om Hyland's OnBase her.

Et erfarent team udgør dit bagland
Vi har siden 2012 udviklet og driftet OnBase for hele Region Syddanmark, og har siden januar 2015 været foretrukken leverandør på drift og vedligehold af Region Hovedstaden og Region Sjællands OnBase løsning. Nobly servicerer dermed mere end 50.000 brugere af systemet.

Nobly's team består af certificerede OnBase konsulenter i alle aspekter af OnBase: Installer Certification, API certification og Workflow/WorkView certification. Og hvis systemerne skulle slå knuder i hverdagen, står vi klar med hurtig og kompetent support fra medarbejdere med mange års erfaring i de konkrete systemer.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden