Telefon +45 70 70 74 70

Hvorfor Nobly?

Et samarbejde med Nobly

skal både give ro i maven

og høje forventninger

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

Valget af samarbejdspartner og platform til digitalisering af forretningsprocesser er afgørende for bundlinjen såvel som for arbejdsglæden. Et valg, som kommer til at præge forretningen mange år frem.

  • Vi har skarp fokus på at forstå din forretning og dine behov i den indledende proces. Denne proces er afgørende for, at vi med overbevisning kan sige, at vi leverer den bedste løsning.
  • Når vi er enige om løsningen, er hele arbejdsstrukturen i Nobly fokuseret på at levere det, som er aftalt. Derfor er salg, projektledelse og implementering altid tæt forbundet.
  • Vi leverer præcis det vi har aftalt, til aftalt tid og til aftalt pris – hver gang. Vores mål er at du kun skal opleve positive overraskelser og added value i et samarbejde med Nobly.
  • Vi kalder os selv specialister og tager derfor stort ansvar i hele processen. Det sikrer, at belastningen og ressourcetrækket på jeres organisation minimeres.

OnBase-specialister til fingerspidserne
Vi styrker din forretnings konkurrenceevne gennem digitalisering af kritiske workflows, og har valgt informationsplatformen OnBase fra Hyland som vores kraftcenter. Det betyder, at vi har 100% fokus på alle de muligheder der ligger i OnBase, og vores udviklere og konsulenter kender systemets muligheder til fingerspidserne.

OnBase er konfigurering og ikke kodning, og derfor kan vi med sikkerhed estimere tid og budget. Det skal nemlig være let at samarbejde med os, og at høste værdi af investeringen.

Vores team består af OnBase konsulenter som er fuldt certificerede i alle aspekter af platformen: Installer Certification, API certification og Workflow/WorkView certification.
Og hvis systemerne skulle slå knuder i hverdagen, står vi klar med hurtig og kompetent support fra medarbejdere med mange års praktisk erfaring i de konkrete systemer.

Ordentlighed, kundefokus og time-to market
Nobly er funderet på tre grundlæggende værdier, som vores kunder vælger os på:

  • Ubetinget kvalitet, effektivitet og ordentlighed i alle aspekter af vores forretning.
  • Ubetinget og ubegrænset kundefokus. Alt hvad vi gør, har sit udspring i kundens behov og ønsker.
  • Hurtig time-to-market med konfigurérbare løsninger.
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden