Telefon +45 70 70 74 70

Nobly vækster og

udvider teamet af 

Systemkonsulenter 

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

Bliv en del af en hastig voksende it-virksomhed indenfor Enterprise Content Management!
Kan du se dig selv i en kunderelateret funktion, hvor du efter en grundig introduktion får de bedste betingelser for både faglig og personlig udvikling?

Nobly er certificeret dansk partner og udvikler på Enterprise Content Management platformen OnBase fra Hyland Software. OnBase er én af verdens førende løsninger inden for opbevaring og behandling af informationer. OnBase er en brugervenlig, men også en avanceret informationsplatform, som kan automatisere forretningsprocesser samt centraliserer vigtigt og forretningskritisk indhold og information.
Nobly har hovedkontor i Aarhus, samt kontorer i København, Oslo og Stockholm, og vi er pt. 26 ansatte, som er på en spændende vækstrejse sammen.

Vi søger nu systemkonsulenter til vores konsulentteams, og hvis du kan se dig selv i en virksomhed med fart på og har lyst til at være en del af et ambitiøst og dynamisk miljø, så hører vi gerne fra dig.

Konsulentprofil med teknisk forståelse og gode kommunikationsevner

Din dagligdag foregår med udgangspunkt fra et af vores kontorer og gerne fra vores hovedkontor i Århus. Her vil du indgå i et team af konsulenter, udviklere og projektledere, som har daglig kontakt med både kunder og leverandører.

En dag på kontoret består af varierende arbejdsopgaver med hovedvægt på kunderådgivning, implementering og problemløsning samt sparring med dine kolleger. Vi arbejder agilt med 14 dages Sprint og daglige Scrum møder som afholdes per leveranceteam.

Du uddannes og certificeres i OnBase softwareplatformen og vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger, som vil hjælpe og støtte dig i din oplæringsperiode, sidenhen vil du få flere selvstændige opgaver

Teknisk arbejder vi bl.a. med:

  • Databaser (MSSQL)
  • Virtualisering, infrastruktur og cloud (Hyper-V, Azure)
  • Scripting og automatisering (Powershell og .NET)
  • Servere (Windows)
  • Konfiguration af OnBase platformen

For os er succeskriterierne, at du hurtigst mulig bliver fortrolig med mulighederne i OnBase og den omkringliggende teknologi, således at du er i stand til at løse opgaver og problemer for vores kunder. Det er også vigtigt a du har evnerne til at kommunikere med kunder i forbindelse med workshops og præsentation af løsningsforslag.

Rollen indebærer et tæt samarbejde med udvikling, projektledelse og salg og derfor vil sparring og  vidensdeling såvel som teknisk formidling blive en del af din hverdag.

Vi sætter selvfølgelig pris på, at du har en relevant it-uddannelse og har du mod på at udvikle dig til at tage yderligere ansvar, så giver vi dig gerne mulighederne.

Vores arbejdsmiljø er præget af, at der er frie rammer, med en forventning om at du tager et selvstændigt ansvar for dine opgaver. Vi har brug for en holdspiller, fordi faglig sparring og et godt socialt miljø betyder meget for os. Vi er en mindre organisation, hvor der er mulighed for indflydelse og stillingen kræver, at du selv kan drive initiativer.

Nobly tilbyder

Du tilbydes løn efter kvalifikationer, bestående af en fast løn, pension, sundhedsordning, frokostordning m.m. hertil kommer certificering i OnBase.

Nobly er kendetegnet ved at være en flad og uformel organisation, hvor der er gode muligheder for indflydelse og for at kunne præge udviklingen. Vi sætter pris på kandidater, der har ambitioner om at blive dygtigere og som brænder for at give vores kunder en god service.

Rejseaktivitet kan forventes i mindre omfang.

Sådan søger du stillingen

Kontakt partner i Nobly - Morten Have på mail: MH@nobly.dk eller tlf. +45 27 51 30 00. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
AL Finans