Telefon +45 70 70 74 70

Søg uopfordret 

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

DET GÅR STÆRKT HOS NOBLY OG VI SØGER HELE TIDEN NYE KOLLEGER.

Er du drevet af at være en del af en ambitiøs og voksende IT-konsulent virksomhed? Har du mod på en stejl indlæringskurve med unikke muligheder for både faglig og personlig udvikling? Så har vi løbende brug for it-systemkonsulenter og udviklere. Send os dit cv og et par ord om dig selv til HR-partner, Nellie Ginnerup, på job@nobly.dk. Vi vil derefter kontakte dig, når den relevante jobmulighed opstår.

Al henvendelse behandles fortroligt. 

Nedenfor kan du læse mere om arbejdet som Systemkonsulent og Udvikler hos Nobly.

Kundeorienteret systemkonsulent med teknisk forståelse

Du har kundefokus og teknisk forståelse. Dine arbejdsopgaver er varierende med hovedvægt på implementering, kunderådgivning og support. Du evner at arbejde selvstændigt, at bidrage positivt til leveranceteamet, og skabe værdi for vores kunder. 

Efter en grundig introduktion uddannes og certificeres du inden for de softwareprodukter, vi leverer til kunderne. Herefter involveres du i leverance af kundeløsninger. 

Teknisk set kommer du bl.a til at arbejde med:

 • OnBase software konfiguration
 • Databaser (MSSQL)
 • Virtualisering, infrastruktur og cloud (Hyper-V, MS Azure)
 • Scripting og automatisering (Powershell og .NET) 
 • Servere (Windows)

Du arbejder tæt sammen med et leveranceteam bestående af udviklere, repræsentanter fra salgsafdelingen og projektledelsen. Sparring og vidensdeling er altså en fast del af din hverdag. 

Vi sætter pris på, at du har en relevant IT-uddannelse på minimum bachelor-niveau, men vi er grundlæggende åbne overfor kandidater med den helt rigtige baggrund.  

Personligt trives du i et miljø med frie rammer, og hvor det er nødvendigt, at du også selv tager ansvar for dine opgaver. Du er holdspiller og derfor betyder faglig sparring og et godt socialt miljø meget for dig. Du befinder dig godt i en mindre organisation, hvor du får mulighed for indflydelse, og hvor det forventes at du selvstændigt kan drive initiativer og opgaver. Det er vigtigt for os, at du har en naturlig forståelse for god service, da det er afgørende for at lykkes. 

Se yderligere beskrivelse i vores stillingsopslag på Systemkonsulenter.

 

Udvikler

Som softwareudvikler er du involveret i udvikling og vedligeholdelse af eksisterende og nye produkter. De løsninger vi udvikler omfatter eksempelvis portalløsninger, diverse web- og Cloud services samt migrerings- og integrationsarbejde mod forskellige tredje parts systemer. Herudover kommer du til at arbejde med udvikling og vedligeholdelse af forskellige add-ons til OnBase ECM-platformen.

Arbejdsopgaverne er både teoretisk og teknisk spændende. Du får mulighed for at arbejde med en række forskellige værktøjer, som vælges ud fra den specifikke opgave, der skal løses. I en hverdag, hvor du tager et selvstændigt ansvar for processen og udviser initiativ, er dine primære opgaver:

 • Full-stack udvikler 
 • Deltagelse i daglige SCRUM møder sammen med et leveranceteam bestående af både udviklere og systemkonsulenter
 • Deltagelse i ugentlige udviklingsmøder med de øvrige udviklere for at sparre og planlægge fremtidige udviklingsopgaver
 • Videreudvikling af eksisterende løsninger samt udvikling af nye kundespecifikke løsninger
 • Bidrage med input til teknologier og processer
 • Ansvarlig for egne opgaver på de planlagte 14-dags Sprints
 • Webudvikling og Cloud services

Det er afgørende, at du trives med udvikling i et dedikeret og socialt orienteret team, med høj faglighed og uformel arbejdstone.  Du arbejder endvidere selvdrevet med kvalitet og leverance som omdrejningspunkt. 

Når vi arbejder i og omkring OnBase udvikler vi primært i: C#, .Net Framework og MSSQL.

Når vi arbejder med kode, som ikke er en del af OnBase platformen udvikler vi typisk i: C#, Typescript, HTML, Javascript, .Net Core, Angular 2+, ASP.NET Core, EF Core, MongoDB, MSSQL

Du har formentlig en relevant IT-uddannelse, hvor erfaring med kodning i et eller flere af ovennævnte sprog er en fordel. Da personlighed vægtes højt, kan du godt være nyuddannet eller måske uddannet datamatiker med solid programmeringserfaring. Du motiveres endvidere af at arbejde med forskellige teknologier, hvilket der vil være rig mulighed for hos Nobly.

Du tilbydes en spændende position i et homogent udviklingsteam, hvor arbejdsopgaverne er mangeartede og forskellige med rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Derudover bliver du inddraget i planlægning, design og udvikling af fremtidens løsninger.

Du kompenseres efter dine kvalifikationer, og pakken består af en fast løn, pension, sundhedsordning, frokostordning m.m.

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
AL Finans