Telefon +45 70 70 74 70

Søg job som projektleder

Det går stærkt hos Nobly!

Derfor søger vi nu

endnu en projektleder​

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

Vil du arbejde med branchens dygtigste konsulenter og udviklere og samtidig gøre en forskel hos nogle af Danmarks største finansielle virksomheder?
Vi har vokseværk og ønsker derfor at udvide vores leverance team med endnu en projektleder. Vi søger derfor en senior projektleder, der kan tage styringen af en række af vores nye projekter.


Vi er eksperter i informationshåndtering

Det kræver stærke digitale værktøjer at ligge i førerfeltet. Hos Nobly er vi eksperter i informationshåndtering, og knytter informationer og arbejdsprocesser sammen i værdiskabende løsninger for vores kunder
Vi er certificeret partner på OnBase by Hyland, der flere gange er kåret som én af verdens bedste Content Management platforme. Med kontorer i Danmark, Norge og Sverige er Nobly Europas førende OnBase konsulenthus, og vi har nogle af de allerbedste OnBase specialister på vores hold.

Hvad kommer du til arbejde med?
Som projektleder er du ansvarlig for succesfuld leverance af dine projekter. Lige fra salg har overdraget projektet til leveranceteamet og frem til idriftsættelse og overdragelse til vores support.

Det er dit ansvar, at projekterne gennemføres planmæssigt både med hensyn til tid, kvalitet og økonomi.

Som projektleder hos Nobly A/S vil du have et eksternt såvel som et internt fokus.

Eksternt vil dit fokus bl.a. være:

 • Gennemførsel af discovery og planning seancer med kunder
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af projektplaner
 • Overholdelse af milepæle
 • Afholdelse af statusmøder
 • Udarbejde projekt månedsrapporter
 • Deltage på styregruppemøder

Vi har i dag to velkørende leveranceteams med hver sin projektleder, som arbejder efter Scrum principper med 2 ugers sprint.

Du vil få det funktionsmæssige ansvar for det tredje team, som vi er ved at oprette. Teamet kommer som minimum til at bestå af 1 technical lead, 3 konsulenter og 2 udviklere.

Internt vil dit fokus være:

 • Planlægge og prioritere opgaver til dit team
 • Sikre at teamets velocity og faktureringsgrad ligger på det forventede niveau
 • Rapportere projektstatus til ledelsen samt andre relevante afdelinger

Hverdagen hos Nobly er alsidig, og det er sjældent, at to dage er ens. At være projektleder hos os skal både være sjovt, motiverende og udviklende - også selvom du er erfaren!


Hvem er du?

Du har over 5 års erfaring med projektledelse, og/eller med at implementere procesunderstøttelse. Du har en stærk forretningsforståelse og befinder dig godt i teknisk komplekse miljøer.

Du vil modtage løbende træning efter behov, men vi forventer at dine færdigheder er i top. Du har erfaring med leverance af Enterprise software løsninger, og du er:

 • Klar til at gå forrest, og påtage dig ansvar samt udvise lederskab overfor dit team
 • Struktureret
 • Udadvendt
 • Analytisk stærk og har gode sociale egenskaber
 • God til at formidle og kommunikere
 • Flydende i både dansk og engelsk såvel på skrift som i tale.

Det er en fordel hvis du har erfaring med ledelse – evt. er certificeret indenfor projektledelse og har erfaringer med Jira og Scrum processer.

Personligt trives du i et miljø, hvor der er frie rammer og stort ansvar. Du er holdspiller og derfor betyder faglig sparring og et godt socialt miljø meget for dig. Du befinder dig godt i en organisation, hvor det forventes at du kan arbejde selvstændigt og struktureret iht. vores leverance model.

Det er vigtigt for os, at du har en naturlig forståelse for samarbejde og god service, da det er afgørende for at vi lykkes med vores ambitiøse mål.

Du kompenseres efter dine kvalifikationer, og pakken består af en fast løn, pension, sundhedsordning, frokostordning m.m.

Hvem er vi?

I Nobly A/S er vi et stærkt hold på mere end 30 medarbejdere bestående af projektledere, konsulenter, udviklere og sælgere fordelt på kontorer i Århus, København, Oslo og Stockholm.

Vi har et fantastisk sammenhold, hvor der både er plads til sjov og til hårdt arbejde. Vi har en pragmatisk tilgang til tingene, samtidig med, at vi er ambitiøse, strukturerede og vi er gode til at få ting fra hånden og skabe værdi hos vores kunder.

 Vores hovedkontor ligger i Aarhus, som også bliver din arbejdsplads.

Sådan søger du stillingen

Kontakt Process & Delivery Manager Carsten Olsen på mail: CO@nobly.dk eller tlf. +45 42 64 25 27.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
AL Finans