Telefon +45 70 70 74 70

Søg job som systemkonsulent

Nobly vækster og

udvider teamet af 

Systemkonsulenter 

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

Bliv del af en hastigt voksende it-virksomhed indenfor Enterprise Content Management!
Kan du se dig selv i en kunderelateret funktion, hvor du, efter en grundig introduktion og evt. oplæring, får de bedste betingelser for både faglig og personlig udvikling?

Nobly er certificeret dansk partner og udvikler på Enterprise Content Management platformen OnBase fra Hyland Software. OnBase er én af verdens førende løsninger inden for opbevaring og behandling af informationer. OnBase er en brugervenlig, men også en avanceret informationsplatform, som kan automatisere forretningsprocesser samt centraliserer vigtigt og forretningskritisk indhold og information.
Nobly har hovedkontor i Aarhus samt afdelinger i København, Oslo og Stockholm. Vi er mere end 30 ansatte på en spændende vækstrejse sammen.

Vi søger derfor systemkonsulenter med it-uddannelse både med og uden erfaring til vores leveranceteams på ovennævnte lokationer. Kan du se dig selv i en virksomhed med fart på, og har du lyst til at være en del af et ambitiøst, dynamisk og samtidig uformelt miljø, hører vi gerne fra dig.

IT-konsulentprofil med teknisk forståelse og gode kommunikationsevner

Vi sætter selvfølgelig pris på, at du har en relevant it-uddannelse. Hos Nobly er mulighederne for videreudvikling af faglige kompetencer og dertilhørende meransvar gode. Så har du lyst til at udvikle dig yderligere uanset din nuværende erfaring, vil Nobly være det rette sted for dig.

Du vil indgå i et team af systemkonsulenter, udviklere og projektledere, der har daglig kontakt med både kunder og leverandører. Din dagligdag foregår i udgangspunktet fra et af vores kontorer. Men da vi i Nobly vægter medarbejdertrivsel og den gode Nobly-kultur, er fleksibilitet og hjemmearbejde en del af arbejdsugen.

Din dag vil bestå af varierende arbejdsopgaver med hovedvægt på rådgivning, systemimplementering og problemløsning for kunderne. Vi arbejder agilt med 14 dages Sprint og daglige Scrum-møder, der afholdes pr. leveranceteam.

Rollen indebærer dermed også et tæt samarbejde med vores udviklere, projektledelse og salgsafdeling. Sparring og vidensdeling såvel som teknisk formidling er derfor en del af din hverdag.

Du uddannes og certificeres hos Nobly i OnBase softwareplatformen og vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger, som vil hjælpe og støtte dig i din oplæringsperiode. Sidenhen vil du få selvstændige opgaver.

Teknisk arbejder vi bl.a. med:

  • Databaser (MSSQL)
  • Virtualisering, infrastruktur og cloud (Hyper-V, Azure)
  • Scripting og automatisering (Powershell og .NET)
  • Servere (Windows)
  • Konfiguration af OnBase platformen

For os er det vigtigt, at du hurtigst muligt bliver fortrolig med mulighederne i OnBase og den omkringliggende teknologi. På den måde er du i stand til at løse opgaver og problemer for vores kunder. Det er også vigtigt, at du har evnerne og er indstillet på at kommunikere med kunder i forbindelse med workshops og præsentation af løsningsforslag.

Nobly tilbyder

Vores arbejdsmiljø er præget af frie uformelle rammer med en forventning om, at du tager et selvstændigt ansvar for dine opgaver. Vi har brug for en holdspiller, fordi faglig sparring og et godt socialt miljø betyder meget for os. Vi er en arbejdsplads der vægter for medarbejderindflydelse. Stillingen kræver derfor, at du selv kan drive initiativer og har mod på at byde ind.

Du tilbydes fast løn efter kvalifikationer samt pension, sundhedsordning, frokostordning m.m. Hertil kommer naturligvis certificering i OnBase.

Nobly er kendetegnet ved at være en flad og uformel organisation med gode muligheder for indflydelse og for at kunne præge udviklingen. Vi sætter pris på kandidater, der har ambitioner om at blive dygtigere og som brænder for at give vores kunder den bedste service.

Rejseaktivitet kan forventes i mindre omfang.

Sådan søger du stillingen eller får svar på spørgsmål

Kontakt HR-partner i Nobly – Nellie Ginnerup på mail: job@nobly.dk eller tlf. +45 30 14 10 65. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
AL Finans