Telefon +45 70 70 74 70
Nyheder
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Ny case: Alka Forsikring
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Morgendagens IT-løsninger

Det kræver stærke digitale værktøjer at være med i førerfeltet. En målrettet og brugervenlig IT-infrastruktur, der understøtter virksomhedens processer og beslutninger, er nøglen til at skabe værdi og udvikling. 

Nobly udvikler, implementerer og drifter forretningskritiske IT-løsninger for kunder inden for bank- og forsikringssektoren, produktionsvirkomheder og sygehusene i de danske regioner. Vi er certificeret partner og Europas største udvikler på Hyland Software's Content Service løsning OnBase, som er kåret som én af verdens førende ECM-løsninger.

Nobly er grundlæggende baseret på 3 værdier:

1) Ubetinget og ubegrænset kundefokus - alt hvad vi gør har sit udspring i kundens behov og ønsker.

2) Ubetinget kvalitet og effektivitet i vores projekter. Agile is beautiful!

3) Hurtig time-to-market med konfigurerbare løsninger. Vi tror på fleksible og tilpasningsparate softwareløsninger – også til de store, tunge og komplekse problemstillinger, der stiller særligt høje krav til kvalitet og kontrol.

Vi vil med andre ord kendes på høj kvalitet og dyb indsigt, og være den foretrukne nøglepartner i IT-projekter, hvor målet er at skabe værdi gennem bedre digitale workflows.

Et nordisk IT-hus med jyske rødder
Nobly så dagens lys i 2011, hvor Simon Guldager og Morten Have gik sammen om at skabe et anderledes IT-hus i Tilst ved Århus. Et team med stærke kompetencer inden for programmering og forretningsudvikling.

Visionen var klar fra begyndelsen: At levere skræddersyede løsninger, som tager udgangspunkt i den enkelte kundes digitale udfordringer, og at skabe forankring i hverdagen og kundens øvrige IT-miljø. Agile løsninger, som taler sammen, og gerne med mange snitflader til andre IT-løsninger.

I dag er vi 13 mand på holdet, stadig med Morten Have og Simon Guldager i spidsen. Vores størrelse er en af vores styrker, og noget som bliver positivt bemærket hos vores kunder. Den betyder nemlig, at vi er tæt på vores kunder og kan agere lynhurtigt når det gælder.

I 2016 udvidede vi vores aktiviteter på Sjælland, og i den forbindelse åbnede vi kontor i et iværksættermiljø på Københavns Universitet. Her befinder vi os nær vores sjællandske kunder og ikke mindst tæt på andre nystartere, hvor vi inspireres af de unge, som færdes på universitetet – vores kommende medarbejdere.

I 2018 slog Nobly dørene op i Norge, hvor vi udfordrer markedet for sags- og dokumenthåndtering på det private og offentlige marked med ECM-systemet OnBase By Hyland.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden