Telefon +45 70 70 74 70
Nyheder
Ny case: Alka Forsikring
Læs mere
Krav om kryptering af mails - undgå bøder!
Læs mere
Velkommen til Jens Birk
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Morgendagens IT-løsninger

Det kræver stærke digitale værktøjer at være med i førerfeltet. En målrettet og brugervenlig IT-infrastruktur, der understøtter virksomhedens processer, er nøglen til at skabe værdi og udvikling. Hos Nobly nytænker vi morgendagens IT-løsninger til den offentlige og private sektor, baseret på mange års erfaring og indsigt i digitale arbejdsgange. 

Nobly udvikler, implementerer og drifter forretningskritiske IT-løsninger for private såvel som offentlige kunder, og  er bl.a. leverandør til flere danske regioner og sygehuse. Vi er certificeret partner og Europas største udvikler på Hyland Software's ECM-løsning OnBase, som er én af verdens førende ECM-løsninger.

Nobly er grundlæggende baseret på 3 værdier:

1) Ubetinget og ubegrænset kundefokus - alt hvad vi gør har sit udspring i kundens behov og ønsker.

2) Ubetinget kvalitet, effektivitet og agilitet i vores projekter.

3) Agile is beautiful. Vi tror på fleksible og tilpasningsparate softwareløsninger - også til de store, tunge og komplekse problemstillinger, der stiller særligt høje krav til kvalitet og kontrol.

Vi vil med andre ord kendes på høj kvalitet og dyb indsigt, og være den foretrukne nøglepartner i IT-projekter, hvor målet er at skabe værdi gennem bedre digitale workflows.

Vores team består af højtuddannede danske udviklere og konsulenter som forstår kundens problemstillinger og behov, og som kender vigtigheden af løbende og tæt dialog. Konstant stræben efter ny viden kombineret med fokus på at gøre det komplekse enkelt, er en vigtig del af vores firmakultur og IT-løsninger.

Et ungt firma med dybe rødder
Nobly så dagens lys i 2011, hvor Simon Guldager, Morten Have og Jan Berg gik sammen om at skabe et anderledes IT-hus i Tilst ved Århus. Et trekløver med stærke kompetencer inden for programmering og forretningsudvikling.

Visionen var klar fra begyndelsen: At levere skræddersyede løsninger, som tager udgangspunkt i den enkelte kundes udfordringer, og at skabe forankring i hverdagen og kundens øvrige IT-miljø. Agile løsninger, som taler sammen, og gerne med mange snitflader til andre IT-løsninger. Man kan vel næsten sige, at vi lavede disruption, før det blev et buzz word.

I dag er vi 8 mand på holdet. Vores størrelse er en af vores styrker, og noget som bliver positivt bemærket hos vores kunder. Den betyder nemlig, at vi er tæt på vores kunder og kan agere lynhurtigt når det gælder.

I 2016 åbnede vi endnu en afdeling på Amager, hvor vi er en del af et innovativt kontorfællesskab på Københavns Universitet. Det er en stor fordel for os at være tæt på forskningsmiljøet såvel som vores kunder i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden