Telefon +45 70 70 74 70
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os
PLUS A/S

PLUS A/S er dansk leverandør af kvalitetsprodukter til indretning af boligens uderum.

"PLUS A/S' samarbejde med Nobly strækker sig flere år tilbage og startede egentligt i sin tid som en forespørgsel på IP-telefoni. Vi oplevede en seriøs samarbejdspartner, som var enormt fleksibel og serviceminded. Vi havde på det tidspunkt en anden IT-leverandør, som var en stor spiller på markedet. Vi blev imidlertid tiltrukket af oplevelsen af at være en vigtig kunde hos Nobly – der var en gensidig afhængighed, som gav nogle andre perspektiver på opgaverne. Med Nobly oplevede vi, at de så på hele vores forretningsgang og designede løsningerne ud fra dette.

Da vi stod overfor at skulle have nyt servermiljø og vælge hosting-leverandør, var det derfor naturligt at spørge Nobly. Det viste sig, at deres services var både billigere og bedre end konkurrenternes, og det gode samarbejde fortsatte således – og det har vi bestemt ikke fortrudt.

I dag har vi ingen servere i huset, og Nobly leverer hosting, server-miljø, office software og løbende support og udvikling. Hastigheden og driftssikkerheden er i top, og der bliver løbende optimeret på både software- og hardware-siden.

Hos Nobly skal vi ikke først igennem trælse telefonsluser for at få kvalificeret support, hvis tingene brænder på. Man kommer altid hurtigt igennem til en kvalificeret medarbejder, som tager fat om problemet med det samme. Min oplevelse er, at Nobly designer løsninger, som fungerer både kommercielt og teknisk og som rationaliserer og automatiserer vores processer på bedste vis. Simon Andersen fra Nobly er ganske enkelt den dygtigste edb-mand jeg har mødt, han er meget vidende og løsningsorienteret. Jeg kan derfor kun anbefale Nobly som samarbejds- og sparringspartner, når det gælder virksomhedens IT-behov.

Det gode samarbejde og Noblys indsigt i vores forretningsgange har bl.a. ført til, at Nobly har specialudviklet en produktdatabase til PLUS A/S. Databasen spiller sammen med vores ERP-system, og fodrer vores website såvel som medarbejdere, kunder og pressen med altid aktuelle stamoplysninger, produktoplysninger, produktbilleder osv. Det har sparet os for rigtigt meget tid, som i stedet kan bruges på værdiskabende aktiviteter."

 

Søren Kaspersen, Adm. Chef, PLUS A/S

 

 

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden