Telefon +45 70 70 74 70

OnBase kernekompetencer

Alle informationer

samlet på én platform

OnBase samler virksomhedens informationer på én enkelt platform. Dette tillader rettighedsstyret deling af informationer på tværs af alle organisationens kernesystemer. Det giver de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt, træffe kvalificerede beslutninger, mindske fejl i datainput og øge produktiviteten på tværs af afdelinger.

OnBase er en low-code platform til hurtig konfiguration af applikationer til indholdsdrevne løsninger. Med sin baggrund i den amerikanske bankverdens meget strikse datasikkerhedskrav, bringer OnBase din forretning et sikkert skridt foran ved at sikre compliance og binde kernesystemerne sammen.

Enterprise Content Management (ECM)

OnBase er markedsledende inden for Enterprise Content Management, og administrerer alle data lige fra de modtages eller oprettes og til den endelig arkivering eller destruering.

Læs mere

BPM Workflows

OnBase BPM automatiserer hyppigt gentagne arbejdsprocesser og optimerer flowet af information og dokumenter gennem organisationen.

Læs mere

Capture

OnBase Capture ”indfanger” både fysisk og elektronisk indhold og automatiserer datafangsten. Dette optimerer hastigheden af processer med behov for central adgang til kritisk information.

Læs mere

Case Management

OnBase sagsstyring giver dine medarbejderne mulighed for effektivt at styre sager, træffe bedre beslutninger og understøtter effektiv kvalitetssikring.

Læs mere

Integrationer

OnBase har integreret content management software i mere end 500 unikke applikationer uden brugerdefineret kodning. Og det er ikke kun at hente dokumenter - OnBase giver mere end 30 forskellige muligheder for integration og understøtter fuldt både SOAP og REST API.

Læs mere

Guidewire Integration

De fleste forsikringsselskaber kan typisk kun se en brøkdel af de kundeoplysninger, som de har brug for, for at tegne en ny police eller behandle en skade. Ved at tilpasse selskabets Guidewire-strategi med OnBase content services platform opnåes et komplet overblik over kunderne.

Læs mere

Enterprise Search

OnBase Enterprise Search er markedsledende inden for klassificering af information, som gør det nemt at finde disse på tværs af alle virksomhedens IT-systemer.

Enterprise File Sync and Share (EFSS)

En cloud-baseret løsning til sikker synkronisering og deling af virksomhedsdata, hvor din organisation bevarer fuldt ejerskab og kontrol.

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden