Telefon +45 70 70 74 70

Enterprise Content Management

Et af verdens stærkeste

ECM-systemer

OnBase er i flere forskellige sammenhænge blevet anerkendt som international markedsleder inden for Enterprise Content Management (ECM). OnBase administrerer dine virksomhedsdata, fra de modtages eller oprettes og hele vejen igennem informationslivscyklussen frem til endelig arkivering eller destruering.

Når du vælger OnBase som din ECM-platform, åbnes der op for muligheder, der langt overstiger andre ECM-systemer. OnBase tilbyder Case Management, Business Process Management (BPM) og Capture-teknologier på én og samme platform.  Du kan også vælge at udvide yderligere med filsynkroniserings- og delingsløsningen ShareBase. OnBase-platformen kan integreres med dit eksisterende IT-miljø, udvides til mobile enheder og gøres tilgængeligt lokalt eller som cloud-baseret løsning.

Anerkendt af førende IT-analytikere og brugere
Vi ved, at det kan være svært at sammenligne de forskellige udbydere af Enterprise Content Management (ECM). Når alt kommer til alt, er valget af ECM-platform ikke bare en investering i software. Det er en investering i ECM-udbyderens strategiske evner til at levere både et stabilt produkt og løbende udvikling, som understøtter dine forretningsmæssige mål nu og i fremtiden. Det er her, forskning og industrianalytiske rapporter kan hjælpe med at give overblik. Download en gratis udgave af Gartner and Forresters ECM-rapport og bliv rustet til at træffe valget.

 

Hvis du vil vide mere om de forskellige ECM funktionaliteter i OnBase, kan du læse meget mere på OnBase’s officielle website her.

– Eller du kan kontakte Nobly for et uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi fortæller mere om hvordan OnBase kan løfte din forretning.

Interesseret i mere information?

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden