Telefon +45 70 70 74 70
OnBase
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Onbase

Én platform der samler og sikrer dine vigtige data.

Nobly er certificeret nordisk partner og udvikler på OnBase by Hyland, som er en af verdens førende platforme til enterprise dokumenthåndtering. OnBase udspringer oprindeligt fra den amerikanske bankverden, hvor systemet i 1989 blev udviklet med det kerneformål at IT-understøtte ESDH og ECM. Hyland Software har siden bibeholdt bankvertikalen som et særskilt fokusområde for OnBase, hvilket betyder, at de nyeste teknologier i forhold til bl.a. RPA (Robotic Process Automation) og machine learning understøttes, og at systemet er fuldt GDPR compliant.

OnBase er bygget på en meget simpel arkitektur, som gør det let at integrere med øvrige IT-systemer uden brug af dyre udviklingstimer. OnBase tilbyder understøttelse af bl.a. elektronisk sagshåndtering og dokumentstyring, og forener systemer og indhold til relevant og brugbar information, som bliver samlet og gjort let tilgængeligt for brugerne ét sted. Med OnBase kan der tilknyttes active directory med rettigheder helt ned på bruger- og dokumentniveau, som styrer hvem der fx må læse eller printe oplysninger.

Unikke organisationer – unikke løsninger
Skal digitalisering af processer og workflows lykkes og skabe værdi, skal der altid tages udgangspunkt i de konkrete behov i organisationen. Valget af ECM system er ikke blot en investering i ny software. Det er en investering i en strategisk platform, som skal kunne vokse og udvikle sig sammen med din forretning i mange år frem over. Med OnBase er det nemt at skræddersy unikke løsninger, som understøtter potentialet i netop din organisation. Og dét er netop grunden til, at vi har valgt OnBase som vores informationsplatform. Det fås ikke bedre, hvis du spørger os!

Det er vores erfaring, at de største gevinster ved at anvende OnBase er:

 • Forbedret serviceniveau
  -
  Real-time status på ordrer, forespørgsler og transaktioner
  -
  Kunder/patienter kan udfylde formularer online
  - Sparede personaleressourcer på at lede efter informationer forskellige steder
 • Reducerede driftsomkostninger
  - Hurtigere sagsbehandling, fordi alle relevante data er samlet tilgængelige
  - Øget produktivitet pga. hurtig adgang til relevant og aktuel data overalt - også fra mobile enheder
  - Elektronisk opbevaring og udveksling af dokumenter reducerer papirforbrug og udgifter til porto væsentligt
 • Minimeret risiko
  - Alle opslag og ændringer i systemerne trackes og logges automatisk
  - Understøtter indrapportering af eller forespørgsler på manglende, krævede informationer
  - Overholder alle gældende regler i Persondataforordningen (GDPR)
 • Beslutningsstøtte på et højt niveau
  Ledelsesrapporter er fuldt ud individualisérbare
  Rapporter kan leveres som lister, visuel grafik eller som workflow overblik
  Machine Learning kan tage over på trivielle beslutningsopgaver

OnBase udspringer oprindeligt fra finansverdenen og har således altid været underlagt strenge krav, hvorfor sikker opbevaring og håndtering af personfølsomme data udgør en solid kerne i systemet.

Platformen bygger på en enkel IT-arkitektur som samler Enterprise Content Management, Document Management, Workflows, Business Process Management, Records Management, Real Time overvågning af processer og adgang til data, information og dokumenter, hvor som helst og når som helst.

Blåstemplet af Gartner otte år i træk
IT-analysefirmaet Gartner har nu otte år i træk udnævnt Hyland Software og OnBase som et af verdens førende løsninger inden for kategorien ”content services platforms”.

OnBase samler Enterprise Content Management, Document Management, Workflows, Business Process Management, Records Management, Real Time overvågning af processer og adgang til data, information og dokumenter, hvor som helst og når som helst.

Du kan læse meget mere om Hyland's OnBase her.

Et erfarent team udgør dit bagland
Vi har siden 2012 udviklet og driftet OnBase for hele Region Syddanmark, og har siden januar 2015 været foretrukken leverandør på drift og vedligehold af Region Hovedstaden og Region Sjællands OnBase løsning. Alka Forsikring og Nykredit er blandt vores kunder i finanssektoren. Nobly servicerer dermed mere end 50.000 daglige brugere af systemet. 

Nobly's team består af certificerede OnBase konsulenter i alle aspekter af OnBase: Installer Certification, API certification og Workflow/WorkView certification. Og hvis systemerne skulle slå knuder i hverdagen, står vi klar med hurtig og kompetent support fra medarbejdere med mange års erfaring i de konkrete systemer.

Interesseret i mere information?

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden