Telefon +45 70 70 74 70

Forsikring

Hurtigere og bedre beslutninger ­

– giver de bedste kundeoplevelser

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

OnBase er omhyggeligt designet til forsikringsbranchen, og hjælper med til at fremskynde den digitale dokumentstrategi ved at administrere dokumenter, sager og processer, hvor kernesystemerne ikke kan. OnBase er født ud af bankverdenen med alle dens skrappe krav til datasikkerhed og effektivitet. Det kommer forsikringsselskaber og deres kunder til gode i dag, hvor platformen sikrer en hurtig, compliant (GDPR) og nærværende behandling af forsikringssager.

OnBase integreres problemfrit med eksisterende police-, opkrævnings- og skadesystemer. Arbejdsgange automatiseres og behandlingstider fremskyndes på tværs af hele forsikringslivscyklus – lige fra intelligent indsamling og integration af information til sagsstyring med smidig kundekommunikation (CCM). Dette øger både kvaliteten og effektiviteten af ​​arbejdet og kundeservicen, samtidig med at det forbedrer den samlede kundeoplevelse.

Informationsplatformen OnBase er gennem tiden integreret i mere end 500 unikke applikationer uden tilpasset kodning. Og det gælder ikke kun at hente dokumenter – OnBase giver mere end 30 forskellige muligheder for integration til systemer som bl.a. Guidewire, Duck Creek og TIA.

Læs mere om integrationen til Guidewire her

Læs vores Alka Forsikring case her

OnBase integrerer let med legacy systemer
En betydelig udfordring for alle forsikringsselskaber er den store mængde information, der kræves for effektivt at kunne gennemføre et salg af en forsikring eller skadesbehandling, da det ofte er ældre systemer, der indeholder disse oplysninger. Dokument- og informationsstyring er typisk perifere funktioner for leverandører af forsikringssystemer eller pakkeudbydere, og derfor er processerne tilsvarende langsomme, ineffektive og ude af stand til at give det nødvendige 360-graders billede af kundernes historik og produktportefølje.

Fordelene ved OnBase er:

  • Alle informationer samles et sted
  • Automatisering af processer
  • Integrérbar med forsikringssystemer
  • Hurtigere sagsbehandling i både Police og Skade
  • Bedre overblik og bedre beslutninger
  • Reduktion af omkostninger
  • Øget effektivitet
  • Overholdelse af myndighedskrav, herunder GDPR

Alt i alt en bedre kundeoplevelse!

OnBase OnSite
Fremskynd skades- og besigtigelsesprocessen med selvbetjening fra forsikringstager med et avanceret app-baseret video og foto besigtigelsessystem.

Læs mere om OnSite her

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden