Telefon +45 70 70 74 70
Hvad er OnBase
Nyheder
Pressemeddelelse, Nobly strømliner virksomheden og sælger sine egenudviklede produkter
Læs mere
Er det svært at holde styr på jeres mange kontrakter
Læs mere
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

Hvad er ONBASE

Én platform, der styrker dine kernesystemer

OnBase fra Hyland er 10 år i træk blevet kåret som et af verdens førende platform til enterprise dokumenthåndtering. Og det er der mange gode grunde til. OnBase centraliserer alt forretningskritisk indhold på ét sikkert sted og leverer derefter relevante oplysninger til dig, præcis når du har brug for det, uanset hvor du befinder dig. OnBase forøger produktiviteten, optimerer din kundeservice og gør forretningen 360° compliant.

OnBase udspringer oprindeligt fra den amerikanske bankverden, hvor det blev designet til at styre indhold, processer og sager under meget strenge datasikkerhedskrav. På et dansk marked, som stiller stadigt stigende krav til konkurrenceevnen, bringer OnBase din forretning et skridt foran ved at spinde alle dine kernesystemer sammen med et usynligt men effektivt net, på tværs af afdelinger.

OnBase er ekstremt stæk til at lukke gaps, og er bygget på en meget simpel arkitektur, som gør det let at integrere med øvrige IT-systemer uden brug af dyre udviklingstimer. Det er en væsentlig årsag til platformens popularitet.

OnBase samler Enterprise Content Management, Document Management, CRM, Workflows, Business Process Management, Records Management, Real Time overvågning af processer og adgang til data, information og dokumenter, hvor som helst og når som helst. Og alt sammen med datasikkerhed som omdrejningspunkt.

Hvorfor vælge OnBase?

OnBase industrivertikaler

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden