Telefon +45 70 70 74 70

Hvad er OnBase

Én platform, der styrker

dine kernesystemer

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

OnBase by Hyland er 10 år i træk blevet kåret som en af verdens førende platforme til dokumenthåndtering. Og det er der mange gode grunde til.

 OnBase er en avanceret men brugervenlig informationsplatform, som automatiserer forretningsprocesser, centraliserer vigtige informationer og forretningskristisk indhold og samarbejder med øvrige kernesystemer om at levere aktuelle data – præcis når der er brug for dem. Det giver ledelsen de bedste forudsætninger for at træffe kvalificerede beslutninger, øge produktiviteten på tværs af afdelinger og sikre 100% compliance ift. GDPR.

OnBase udspringer oprindeligt fra den amerikanske bankverden, hvor det blev designet til at styre informationer, processer og sager under meget strenge datasikkerhedskrav. På et dansk marked, som stiller stadigt stigende krav til konkurrenceevnen, bringer OnBase din forretning et skridt foran ved at spinde alle dine kernesystemer sammen på tværs af hele organisationen.

OnBase er ekstremt stærk til at lukke gaps, og er bygget på en meget simpel arkitektur, som gør det let at integrere med øvrige IT-systemer uden brug af dyre udviklingstimer. Det er en væsentlig årsag til platformens popularitet.

OnBase samler Enterprise Content Management, Document Management, CRM, Workflows, Business Process Management, Records Management, Real Time overvågning af processer og adgang til data, information og dokumenter, hvor som helst og når som helst. Og alt sammen med datasikkerhed som omdrejningspunkt.

Hvorfor vælge OnBase?

OnBase industrivertikaler

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden