Telefon +45 70 70 74 70
OnBase Industrier
Nyheder
Pressemeddelelse, Nobly strømliner virksomheden og sælger sine egenudviklede produkter
Læs mere
Er det svært at holde styr på jeres mange kontrakter
Læs mere
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

ONBASE Industrier

Vi kender din branche indefra

ECM-platformen er hjertet i en moderne forretning. Det er derfor afgørende, at platformen er tilpasset til din forretnings behov, og ikke omvendt. 

Amerikanske Hyland, skaberen af OnBase, har igennem mere end 25 år rendyrket brancheekspertisen inden for udvalgte industrivertikaler. Som certificeret OnBase partner taler Nobly din branches sprog, og forstår din branches udfordringer. Det betyder, at når du investerer i OnBase, så investerer du ikke bare i et IT-system. Du investerer i markedets førende intuitive informationsplatform, som smelter sammen med dine kernesystemer og løfter din forretning sammen med dig.

OnBase er designet til at servicere forskellige brancher. Blandt de største brancher er:

Bank/Finans
Mere end 5.500 finansielle organisationer verden over bruger OnBase til øjeblikkelig adgang til relevant data, når og hvor de har brug for dem.
Ved at automatisere papirbaserede, manuelle processer til effektive workflows øges serviceniveauet, datasikkerheden og effektiviteten.
OnBase kan integrere til selv det mest lukkede banksystem og derved afløfte data til workflows eller berige kernesystemet med relevante dokumenter eller data.

Forsikring
OnBase er født ud af bankverdenen, med alle dens skrappe krav til datasikkerhed og effektivitet. Det kommer forsikringsselskaber og -kunder til gode i dag, hvor platformen sikrer en hurtig, compliant og nærværende behandling af forsikringssager. OnBase samler din forretnings kernesystemer, med dybe integration til f.eks. Duck Creek, Tia eller Guidewire og giver medarbejderne et komplet overblik over de oplysninger, de har brug for, præcis når de har brug for dem.

Healthcare
For sundhedsorganisationer er patienten altid i centrum. Alt er rettet mod at sikre, at du leverer den bedst mulige pleje og patientoplevelse. OnBase samler og sætter strøm til kernesystemerne, så al patientrelevant data altid er lige ved hånden. Sundhedspersonalet kan fokusere på patienten og vigtige kliniske beslutninger, i stedet for at lede efter oplysninger.

Uddannelsesinstitutioner
Med over 27 års branche erfaring gør OnBase det muligt for uddannelsesinstitutioner at udnytte eksisterende data til at give medarbejderne et komplet overblik over de enkelte studieforløb. Det omfatter bl.a. capture services, sagsbehandling, e-formularer og workflows samt dokumenthåndtering. Over 900 uddannelsesinstitutioner bruger i dag OnBase og det gør platformen til et stærkt værktøj til den moderne institution.

Du kan også besøge www.onbase.com og læse meget mere om platformen og skaberen bag.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden