Telefon +45 70 70 74 70
OnBase til IT
Nyheder
Pressemeddelelse, Nobly strømliner virksomheden og sælger sine egenudviklede produkter
Læs mere
Er det svært at holde styr på jeres mange kontrakter
Læs mere
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

ONBASE for IT

En fremtidssikker platform

OnBase er en fleksibel platform, der gør det let at integrere med de øvrige IT-systemer på tværs af din organisation. Platformen driver indholdsaktiverede IT-løsninger og gør det let at konfigurere nye eller samle eksisterende applikationer.
Den intuitive brugerflade sikrer, at du ikke behøver være udvikler eller databaseadministrator for at oprette og vedligeholde en OnBase-løsning. OnBase er nemlig bygget på en simpel væg-til-væg arkitektur, som er tilgængelig lokalt eller ”i skyen”.

OnBase imødekommer dine IT-behov langt ud i fremtiden, fordi platformen er:

Konfigurérbar uden kodning - OnBase kan konfigureres nemt via ”peg-og-klik”, så du kan bruge afkrydsningsfelter, radioknapper og rullemenuer til hurtigt at konfigurere og ændre din løsning. Slut med dyre og langtrukne udviklingstimer!

Skalerbar på tværs af din organisation - OnBase skaleres efterhånden som kravene udvikler sig, så du aldrig vokser ud af din OnBase løsning. Start i én afdeling, og lad din løsning vokse, efterhånden som behov og krav ændres. Hastighed og ydeevnen opretholdes naturligvis, selvom du fortsætter med at udvide og forbedre din løsning.

Kontinuerlig forbedring - Udviklingen af ​​OnBase foregår 100% internt hos Hyland. Siden begyndelsen i 1991 har der gennemsnitligt været to opdateringer om året - en stor og en mindre. Dette sikrer, at OnBase altid er på forkant med udviklingen inden for branchen, holder sig ajour med den teknologiske udvikling og understøtter de nyeste operativsystemer, browsere og applikationer.

Let at opdatere - Med OnBase opdateres alle dine løsningskomponenter samtidigt, hvilket eliminerer udfordringerne ved at opdatere separate, specialkodede løsninger. Udnyt de trinvise parallelle opdateringer, som minimer nedetiden ved at lade mere end én OnBase-version køre samtidigt.

Interesseret i mere information?

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden