Telefon +45 70 70 74 70

ONBASE TIL IT

En fremtidssikker

platform

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

OnBase er en platform, der gør det let at integrere alle IT-kernesystemer på tværs af organisationen. Den intuitive brugerflade sikrer, at du ikke behøver være udvikler eller databaseadministrator for at oprette og vedligeholde en OnBase-løsning. OnBase er nemlig bygget på en simpel og komplet arkitektur, som er tilgængelig lokalt eller som cloud-løsning.

 

Konfigurérbar uden kodning - OnBase kan konfigureres nemt via ”drag and drop”. Du bruger afkrydsningsfelter, radioknapper og rullemenuer til hurtigt at konfigurere og ændre din løsning. Slut med dyre og langtrukne udviklingstimer!

Skalerbar på tværs af din organisation - OnBase skaleres efterhånden som kravene eller behovene udvikler sig, så du aldrig vokser ud af din OnBase løsning. Start i én afdeling, og lad din løsning vokse, efterhånden som behov og krav ændres. Hastighed og ydeevne opretholdes naturligvis, selvom du fortsætter med at udvide og forbedre din løsning.

Kontinuerlig forbedring - Udviklingen af ​​OnBase foregår 100% internt hos Hyland. Siden begyndelsen i 1991 har der gennemsnitligt været to opdateringer om året - en stor og en mindre. Dette sikrer, at OnBase altid er på forkant med udviklingen inden for branchen, holder sig ajour med den teknologiske udvikling og understøtter de nyeste operativsystemer, browsere og applikationer.

Let at opdatere - Med OnBase opdateres alle dine løsningskomponenter samtidigt, hvilket eliminerer udfordringerne ved at opdatere separate, specialkodede løsninger. Udnyt de trinvise parallelle opdateringer, som minimer nedetiden ved at lade mere end én OnBase-version køre samtidigt.

Interesseret i mere information?

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden