Telefon +46 70 215 3696

Vi utvecklar, implementerar och driver verksamhetskritiska IT-lösningar för både privata och offentliga kunder.

Nyheter
Nobly satsar på den skandinaviska ECM-marknaden
Läs mer
Nobly expanderar - öppnar i Sverige
Läs mer
Ny fallstudie: Alka Forsikring
Läs mer
Vi står alltid redo att besvara dina frågor på telefon +46 70 215 3696 Kontakta oss
Alka Forsikring

Nyt dokumenthåndteringssystem bringer Alka i front på kundeoplevelse og datasikkerhed.

Läs mer
Visma Collectors AS

Implementering af OnBase reducerede håndteringstiden pr. brev med 70% og har digitaliseret arkiveringsprocessen 100%.

Läs mer
OUH, RoOS by Nobly

Bedre overblik over opgaver, effektiv kommunikation og færre forstyrrelser. Det er mærkbare fordele som OUHs afdelinger D og E høster af systemet RoOS by Nobly. Ressource- og opgavestyringssystemet kommer sundhedspersonalet såvel som patienter til gode i en travl hverdag.

Läs mer
OUH, Ankomst by Nobly

En informativ og tryg modtagelse af patienterne samt frigivelse af betragtelige personaleressourcer i sekretærgruppen er blandt de største fordele som OUHs afdelinger D og E høster af systemet Ankomst by Nobly. Systemet er nu indkøbt til alle OUHs kliniske afdelinger.

Läs mer
OUH, Befordring by Nobly

Effektiv digitalisering af patientens ansøgning om befordringsgodtgørelse har reduceret det administrative tidsforbrug på opgaven med 80% på OUHs afdelinger D og E.

Läs mer
Mos Mosh

Nobly fungerer som vores egen eksterne IT-afdeling i det daglige, og vi har en grundlæggende tillid til, at de altid finder den rigtige løsning til os, uden at vi behøver diskutere pris hver gang. Hvis vi oplever at teknikken driller, lytter de til os, og slipper ikke problemet før det er løst. Och det är en extremt viktig parameter vid samarbete med oss.

Läs mer
PLUS A/S

Da vi stod overfor at skulle have nyt servermiljø og vælge hosting-leverandør, var det derfor naturligt at spørge Nobly. Det viste sig, at deres services var både billigere og bedre end konkurrenternes, og det gode samarbejde fortsatte således – og det har vi bestemt ikke fortrudt.

Läs mer
Toyota Material Handling Danmark

Hos Toyota Material Handling Denmark havde man et ønske om at digitalisere de manuelle arbejdsgange omkring fakturaflowet i virksomheden. Målet var klart fra starten: alle fakturaer skulle frem over udsendes i elektronisk format, og der skulle opsættes filtre som kvalitetssikrede indholdet ifht. kundens ønsker.

Läs mer
BMW Group Financial Services

OnBase ændrede den måde, BMW Group Financial driver forretning på.

Läs mer
OUH, OnBase

"Med OnBase er det 64 gange hurtigere at tilgå dokumenter end med papir. Før OnBase tog det medarbejderne 7 minutter at hente de nødvendige dokumenter; efter implementering af OnBase hentes dokumenterne på 7 sekunder. Alle hospitaler burde have et system som OnBase"

Läs mer
Vi är stolta över våra referenser
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden