Telefon +45 70 70 74 70

Services

Intelligent digitalisering

der forener og forenkler

arbejdsdagen

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

Understøtter jeres IT-systemer de målsætninger og strategier, som skal bringe – eller fastholde – jer i førerfeltet? Kan I nemt og hurtigt arkivere, genfinde og bearbejde digitale dokumenter og informationer på tværs af forskellige systemer og afdelinger? Og hvad med GDPR?
Elektronisk sags- og dokumenthåndtering (også blot kaldt ESDH) skal bindes logisk og smidigt sammen, for at yde optimalt.

Forretningsstyring og generel ledelse på et oplyst grundlag er afgørende for at din virksomhed kan agere i et marked udsat for kontinuerlige ændringer. OnBase tilbyder et helt unikt og meget tilgængeligt ledelsesinformationssystem, hvor dannelse af egne, individuelle rapporter er simpelt. Med OnBase bliver det dermed muligt konstant at have det fornødne overblik, så du kan reagere proaktivt på udviklingen.

Hos Nobly kender vi betydningen af en gennemtænkt og effektiv IT-infrastruktur. Vi ved, at en fælles "digital hukommelse" er afgørende for en virksomheds udvikling og konkurrenceevne. Og det er præcis derfor, vi hver dag arbejder dedikeret med at skabe digitale workflows, der gør vores kunder endnu bedre til at gøre dét, de gør.

OnBase – et af verdens stærkeste ECM-systemer
Nobly er certificeret nordisk partner og udvikler på Hyland Software's Enterprise Content Management-løsning OnBase, som er én af verdens førende på området. I al beskedenhed kan vi også kalde os Europas største OnBase konsulenthus.

OnBase er en informationsplatform, som kan integrere med dine øvrige IT systemer, og forener systemer og indhold til relevant og brugbar information, som bliver samlet og gjort let tilgængeligt for brugerne ét sted. Når brugerne får de relevante data på det rette tidspunkt, smitter det af på produktivitet, driftsomkostninger og ikke mindst serviceniveau.

Som et led i Content Services tilbyder OnBase naturligvis også RPA (Robotic Process Automation) og machine learning til optimering og kvalitetssikring af virksomhedens processer. Alt dette er netop grunden til, at vi har valgt OnBase som vores informationssystem. Det fås ikke bedre, hvis du spørger os!

Nobly hjælper dig med at udnytte potentialet
Hos Nobly tager vi ansvar for din Enterprise Content Management-løsning, som var det vores egen. Det er vores erfaring, at det nogle gange kan være en stor omvæltning for en organisation at skulle digitalisere velkendte papirgange. Der er ofte et stort uforløst potentiale i at effektivisere forretningsgangene, men også en risiko for frustrationer hos den del af personalet, som ikke er fortrolige med IT. Vi ser det som en vigtig opgave at planlægge forandringsprocessen og digitaliseringen i samarbejde med kundens projektledere, så utrygheden minimeres og systemet bliver en naturlig del af hverdagen i hele organisationen.

Interesseret i mere information?

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden