Telefon +45 70 70 74 70

OnBase OnSite

Virtuel realtids videostreamings-

platform til besigtigelse og

bevisindsamling

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

OnBase OnSite
Skade- og taksatorteams kan se, hvad kunden ser gennem OnBase OnSite, som er Hylands virtuelle realtids videostreamingsplatform til besigtigelse og bevisindsamling.

Når dine kunder får en skade, sætter de deres lid til dig for, at levere den bedst mulige service på den hurtigst mulige tid.

OnBase OnSite er en skadesamarbejdsplatform, der hjælper forsikringsselskaber til på distancen eller asynkront med at dokumentere, inspicere og gennemgå skader. Vores mobile løsninger understøtter en række arbejdsgange fra i samarbejde med kunden, selvbetjening og til professionel inspektion på stedet.

Leverer overlegen kundeservice direkte fra FNOL ved at give taksatorer, samarbejdspartnere eller kunder muligheden for at samarbejde direkte med skadebehandlere og kundesupportmedarbejdere i forsikringsselskaberne i realtid, da de kan optage live video, lave mundtlig beskrivelse og tage fotos af inspektionsstedet. De kan derefter uploade disse fotos, videoer og andre dokumenter, der er relateret til inspektionen til OnSites webportal, hvilket giver skadebehandlere øjeblikkelig adgang til disse oplysninger.

OnBase OnSite fordele:

  • Reducer inspektionsomkostninger
    Spar op til dkk 2.700 pr. inspektion
  • Forøg takseringseffektiviteten
    Forøg inspektionskapaciteten med 50% om ugen.
  • Reducer skadeomkostninger og behandlingstiden
    Inspektioner kan reduceres til 2-3 dage ved brug af videomateriale i realtid.

Sådan fungerer OnBase OnSite:

Systemet håndterer alle inspektionsflows
Ved at kombinere styrken i live og offline videodokumentation kan OnSite håndtere alle de forskellige inspektionsarbejdsgange, og derudover tilbyde en række andre funktioner designet til at fremskynde dokumentationsprocessen.

Løsningen giver også en række skadeshåndteringsværktøjer til både selvbetjening for kunden og professionel inspektion.

Besigtig en skade uden at forlade kontoret. Med OnSites kundefokuserede mobile løsninger kan forsikringstagere samarbejde direkte med skadebehandlere gennem live video og fotografering eller gennem guidet offline selvbetjening med instruktioner på skærmen.

Giv end-to-end inspektions- og skadesstyringsværktøjer til dine kørende taksatorer og ingeniører m.fl.. Fra anlæggelsen af skaden til overdragelsen til inspektion og upload kan dine eksterne teams bruge OnSite-pakken til at samarbejde, dokumentere og afslutte skaden hurtigere end nogensinde før.

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden