Telefon +45 70 70 74 70

ShareBase

– Sikker fildeling

og fuld kontrol

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon
+45 70 70 74 70
Kontakt os

ShareBase er en moderne cloud-baseret softwareløsning til samarbejde og sikker deling af filer og informationer i og uden for en organisation. ShareBase understøtter avanceret informationsstyring, hvor administratorer har kontrol med brugeradgang og tilladelser, imens der oprettes et revisionsspor over al brugeraktivitet. Anvendes ShareBase sammen med OnBase, bliver det indhold, som du deler med kunder eller andre eksterne interessenter, en integreret del af dine forretningsprocesser.

Mange processer kræver at dine medarbejdere deler og samarbejder omkring dokumenter med personer i og uden for organisationen. Det kræver typisk dyre fildelingsløsninger eller brug af medarbejdernes egne alternative delingsmetoder, som er ude af din kontrol.

ShareBase fra Hyland er en enterprise fildelingsløsning, som giver sikker, cloud-baseret fildeling, samtidig med at din organisation bevarer fuldt ejerskab og kontrol, og dermed undgår evt. brud på GDPR-reglerne.

Kontrol med delinger
Med ShareBase sikres din organisation ejerskabet over alle delte oplysninger. Når brugere forlader organisationen eller skifter roller, kan administratoren let tilbagekalde eller overføre rettigheder, dette mindsker risikoen for uautoriseret adgang og sikre kontinuitet.

Administratorer kan også begrænse fildeling ved at kontrollere maksimale tilladelser og udløb for fildeling, enten for alle brugere eller for specifikke brugergrupper. Derudover kan de begrænse ekstern deling og oprette biblioteker med indhold, som de har fuld kontrol over. Når en ShareBase-bruger skifter rolle, tildeler administratoren nemt nye brugere til deres delte mapper.

Styrker samarbejde og søgninger
ShareBase-brugere kan nemt redigere filer direkte i filens oprindelige applikation, da hver gemt ændring skaber en ny dokumentversion. Det giver alle brugere med den rette tilladelse let adgang til alle dokumentversioner ved siden af ​​hver fil. Med intuitive chatfunktioner til kommentering sporer ShareBase relaterede samtaler og giver brugerne mulighed for at abonnere på underretninger pr. e-mail om ændringer , når de samarbejder om indhold. Derudover genererer ShareBase et ikke-redigérbart aktivitetsspor, som giver maksimal gennemsigtighed og sikkerhed.

Søgefunktionen giver brugerne mulighed for at fremfinde dokumenter hvor som helst i ShareBase — uanset om dokumentet blev delt direkte med en bruger, placeret i et virksomhedsbibliotek eller gemt i deres filer. Brugere kan søge efter dokumenter via tekst i en fil, filnavn, tags, filtype og oprettelsesdato.

Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden