Telefon +45 70 70 74 70
Sundheds-IT
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Sundheds-IT der gør en forskel 

Nobly leverer gennemarbejdede og effektive IT løsninger, og har i mange år spillet en vigtig rolle i digitaliseringen af forskellige områder i den danske sundhedssektor. Vi har et solidt kendskab til arbejdsgangene på de danske sygehuse og ved, at de bedste løsninger udarbejdes i tæt dialog med brugerne. Vi skræddersyr softwareløsninger og understøtter og løfter udviklingsopgaver, som taler sammen med eksisterende systemer. Målet er altid at forbedre arbejdsrutinerne for sundhedspersonalet og sikre grundlaget for at levere den allerbedste service til patienterne.

Blandt vores kunder er Region Syddanmark, Region Hovedstaden og Region Sjælland. Her lægger vi jævnligt vejen forbi i forbindelse med supportopgaver, nye projekter eller bare en fortrolig og uforpligtende snak om digitalisering og sundheds-IT. Opgaverne spænder vidt inden for ekempelvis klassificering og digitalisering af journalmateriale og helt til vore egne udviklede systemer Ankomst by Nobly, Befordring by Nobly, NoblyDOC og RoOS by Nobly, som har gjort hverdagen lettere for patienter og sundhedspersonalet på OUH Odense, og sparet mange personaleressourcer.

Kvalitet, indsigt og fleksibilitet har for os altid været en naturlig forudsætning for at være leverandør til en krævende sektor. Vi tager ansvar for, at løsningerne fungerer, systemerne kører stabilt, og at personfølsomme data håndteres og opbevares sikkert.

Nobly er certificeret dansk partner og udvikler på Hyland Software's ECM-løsning OnBase, som vi bl.a. har udviklet og driftet for hele region Syddanmark siden 2012.

Kontakt os

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden