Telefon +45 70 70 74 70
Ankomst by Nobly
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Sundheds-IT

Ankomst by Nobly

Sekretær-skranken bliver ofte en flaskehals på de danske sygehusafdelinger, når patienter stå i kø for at blive registreret eller anvist videre. Ankomst by Nobly er et digitalt velkomst- og ankomstregistreringssystem for patienter, der møder det moderne sygehus. Ankomst by Nobly sørger for en personlig og tryg elektronisk modtagelse via selvbetjent indscanning af sundhedskortet. Patienten bliver grundigt vejledt på en skærm, således at der ikke opstår tvivl omkring tidspunkter, lokation og andre vigtige prædefinerede informationer.

Ankomst by Nobly er fuldt integreret med hospitalets bookingsystemer og EPJ, og sørger at al relevant velkomstinformation gives videre til patienten via skærmen.
Ankomst by Nobly foretager en automatisk registrering i EPJ når patienten scanner sit sundhedskort. Systemet er således også et vigtigt redskab for det kliniske personale, som bliver informeret om patienter der er ankommet, hvorvidt patienten er korrekt kontaktregistreret i EPJ, patientens oplysninger samt fremtidige bookinger og lokation. Integreret med RoOS by Nobly kan ankomstregistreringen generere en opgave som skubbes videre til det relevante sundhedspersonale. 

Ankomst by Nobly er designet til at kunne håndtere flere forskellige afsnit og funktioner på samme skærm, og give forskellige individuelle anvisninger og beskeder til patienterne, alt efter hvilken booking-gruppe patienten er oprettet i.

Ankomst by Nobly har allerede sparet mange personaleressourcer i modtagelsen og patienterne en tryg modtagelse på Gynækologisk-Obstetrisk afdeling D eller Øjenafdeling E, OUH Odense. Læs mere om deres erfaringer her.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden