Telefon +45 70 70 74 70
Befordring by Nobly
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Sundheds-IT

Befordring by Nobly

Befordring by Nobly digitaliserer og effektiviserer en traditionelt meget tung arbejdsproces omkring håndtering af befordringsgodtgørelse for patienter der ankommer til hospitalet ved egen betalt kørsel.

Under normale omstændigheder benytter sygehusene mange ressourcer fra lægesekretærer og sygeplejersker til at hjælpe patienter med udfyldelse af en ansøgning om befordringsgodtgørelse. Denne ansøgning håndteres derefter i en manuel papirarbejdsgang på et lokalt kørselskontor, hvorefter et eventuelt tilgodehavende sendes til udbetaling i økonomiafdelingen op til 10 uger senere.

Befordring by Nobly er et intuitivt system hvor patienten direkte på en touch-skærm udfylder en elektronisk ansøgning om befordringsgodtgørelse. Systemet udregner selv antal kilometer baseret på patientens adresseoplysninger, og ansøgningen sendes elektronisk til de afdelinger, der administrerer ansøgningerne.

Da der er fuld integration til hospitalets booking-informationer, patientens folkeregisteradresse samt andre vigtige oplysninger som fx pension og ambulancekørsel, kan systemet automatisk udregne priser og informere patienten direkte. Dette sikrer, at arbejdsgangen fra ansøgning til udbetaling går fra op i mod 10 uger til kun 2 dage.

Befordring by Nobly sørger for tracking og opbevaring af alle ansøgninger, evt. klagehåndtering og direkte afsendelse til Digital Post.

Befordring by Nobly har allerede hjulpet med at fjernet kødannelser og sparet os 80% personaleressourcer ved sekretærskranken på Gynækologisk-Obstetrisk afdeling D eller Øjenafdeling E, OUH Odense. Læs mere om deres erfaringer her.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden