Telefon +45 70 70 74 70
NoblyDOC
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Sundheds-IT

NoblyDOC

NoblyDOC er et avanceret indscanningssystem, udviklet til automatisk klassificering og håndtering af dokumenter.

NoblyDOC håndterer hele processen omkring korrekt arkivering af dokumenter, fra indscanning eller digital modtagelse (e-mail, FTP, netværksdrev osv.) til aflevering i korrekt system. En proces, som sparer mange personaleressourcer, skaber sikkerhed og forbedrer arbejdsgangene i hele organisationen.

NoblyDOCs avancerede klassifikationsmotor er i stand til at genkende mønstre eller indhold i forskellige typer af dokumenter. Efter klassifikationen placeres dokumenterne med relevant udtræk af informationer på den ønskede destination.

NoblyDOC er designet på en meget skalerbar arkitektur, hvilket betyder at virksomheden ikke skal være begrænset af langsomme genkendelsesprocesser. Fra dokumentet tilgår NoblyDOC, enten digitalt eller via indscanning, går der kun sekunder inden dokumentet er korrekt klassificeret og informationer er udtrukket og tilgængelige for medarbejdere.

NoblyDOC benyttes i dag i stor skala i hele Region Hovedstaden, og understøtter bl.a. udtræk og verificering af patienters CPR-numre, hvilket sikrer korrekt placering af alle dokumenter.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden