Telefon +45 70 70 74 70
RoOS by Nobly
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Sundheds-IT

RoOS by Nobly

RoOS by Nobly er et effektivt Ressource- og Opgavestyringssystem, udviklet af Nobly specielt til danske sygehusafdelinger. Med RoOS digitaliseres den mundtlige og skriftlige opgaveoverlevering, der ofte er normen på sygehusene. Systemet giver bedre og mere smidige arbejdsgange blandt sundhedspersonalet via digital kommunikation på pc og mobile enheder. Overblik over aktuelle opgaver, effektiv kommunikation og færre forstyrrelser i en travl hverdag er blandt de mest åbenlyse fordele for brugerne af RoOS by Nobly. 

Hverdagen på mange danske sygehusafdelinger er her i 2017 stadig fuld af forældede papirlister og ressourcetunge arbejdsgange, som lægger unødigt beslag på personalets tid. Tid, der kunne bruges på mere værdiskabende aktiviteter for patienterne. Arbejdslister, spørgsmål, anmodninger og beskeder på papir udveksles sammen med mundtlige beskeder i en lind strøm blandt sundhedspersonalet i af løbet af dagen. Det giver en masse forstyrrelser og løben rundt, sedler med personfølsomme oplysninger risikerer at ligge frit fremme og mundlige beskeder kan i værste tilfælde gå tabt. RoOS by Nobly er et stærkt redskab til at strukturere kommunikationen, udnytte ressourcerne og i sidste ende levere bedre service til patienterne.

Med RoOS by Nobly kan sygeplejersken oprette både planlagte og akutte opgaver i systemet, og eventuelt sætte beskeder til at dukke op hos den rette person på et bestemt tidspunkt. Patientens tilstand, hvor hastende opgaven er og supplerende beskeder, kan tilknyttes opgaven. Lægen kan på sin smartphone hurtigt danne sig et overblik over aktuelle opgaver og beskeder på sin personlige arbejdsliste, løbende markere status på opgaverne eller tage ekstra opgaver fra kolleger, som er mere belastede. Har en sygeplejerske akut brug for en læge til at udføre en opgave ved en patient, opretter hun med det samme opgaven i RoOS. Opgaven dukker op hos alle afdelingens læger, og kan accepteres af den, der er tættest på og har tid. Det resulterer i bedre opgaveflow og mindre ventetid for patienterne på afdelingen.

Gynækologisk-Obstetrisk afdeling D og Øjenafdeling E på OUH Odense anvender RoOS by Nobly, og har draget store fordele af digitaliseringen af kommunikationen. Læs om deres erfaringer med systemet her.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden