Telefon +45 70 70 74 70
Udvikling
Nyheder
Digitalisér HR med OnBase og få et sikkert overblik
Læs mere
Nobly åbner afdeling i Sverige
Læs mere
Nobly satser på det skandinaviske ECM marked
Læs mere
Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål på telefon +45 70 70 74 70 Kontakt os

 

Egenudvikling

Når en ressourcetung arbejdsgang skal transformeres til et digitalt workflow, eller der er behov for business intelligence med inddragelse af virksomhedens væsentligste data, fungerer vi hos Nobly som betroet sparringspartner, arkitekt og projektleder. Gennem vores store erfaring og agile tilgang til udviklingsprocessen sikrer vi, at projektet oftest rammer plet i første forsøg, uden en tung efterfølgende tilretningsproces.

Vi har som udgangspunkt ingen standardløsninger, men masser af erfaringer fra andre projekter og løsninger, som vi gerne deler ud af. Vi tager altid udgangspunkt i en grundig business case og skræddersyer på baggrund af afprøvet og dokumenteret teknologi en løsning, der matcher dit konkrete behov 100%. Vores vigtigste opgave er at understøtte og videreudvikle de løsninger, som vores kunder allerede kender og stoler på.

Ofte oplever vi behov for et skræddersyet system, som skal integreres problemfrit i en virksomheds eksisterende IT-miljø. Det kan f.eks. dreje sig om digitalisering af lønsystemer eller tunge regneark, som ellers kræver mange personaleressourcer at vedligeholde.

Vores udviklingsteam består af erfarne danske udviklere, som forstår dine problemstillinger og behov, og som kender vigtigheden af løbende og tæt dialog. Team Noblys styrke ligger i den unikke kombination af evnerne til at både at konfigurere og udvikle.

Vi er stolte over vores referencer
Alka
Visma Collectors
Region Syddanmark
Region Hovedstaden